Leo Blokhuis en Ricky Koole kondigen gastartiesten ‘Whatever Happened to Christmas’ aan

11 november 2016, 16:17 - Redactie
Leo Blokhuis en Ricky Koole kondigen gastartiesten ‘Whatever Happened to Christmas’ aan

Met trots kondigen Leo Blokhuis en Ricky Koole hun gastartiesten Frederique Spigt, JW Roy en Ruben Hein aan voor de twee kerstconcerten Whatever Happened to Christmas op 22 en 23 december in Theater Amsterdam. Gezamenlijk trakteren ze het publiek op een nieuwe bijzondere mix van grote hits en intieme songs in een sfeervol kerstprogramma met kerstliedjes en mooie verhalen.

"Wij zijn heel blij dat Frédérique Spigt en JW Roy dit jaar meedoen. Dat zijn artiesten die we bewonderen, die zelf prachtige liedjes schrijven en die zich allebei heel goed thuis voelen in de rootsy Amerikaanse muziek. Maar ze kunnen zeker meer dan dat alleen. Daarnaast zal op veler verzoek Ruben Hein ook dit jaar weer mee doen. Hij zingt ogenschijnlijk zo gemakkelijk, en met een warm, behaaglijk geluid. Dat past écht bij kerstmuziek, vinden wij. En dan hebben we dit jaar ook nog een geweldig koor dat onder leiding van Maartje Meijer staat."

In Whatever Happened To Christmas worden de minder voor de hand liggende kerstliedjes onder de aandacht gebracht door Leo Blokhuis en Ricky Koole. Na de eerste, editie in 2015, volgt dit jaar een tweede: een nieuw programma waarin het publiek getrakteerd wordt op een intieme, sfeervolle muzikale avond waarin ook ruimte zal zijn om samen te zingen, een prachtig begin van de kerstdagen. De zangers en zangeressen worden begeleid door het trio Ocobar, toetsenist Roel Spanjers, violist Sietse van Gorkum en de blazers Kobi Arditi en Romain Bly.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda