Legally Blonde volgend jaar februari in Stadsschouwburg Antwerpen

21 februari 2021, 15:52 - Redactie
Legally Blonde volgend jaar februari in Stadsschouwburg Antwerpen

De musical Legally Blonde krijgt een nieuwe plek in het komende seizoen: van 10 tot en met 14 februari 2022 is de musical te zien in de Antwerpse Stadsschouwburg. Ianthe Tavernier zal alsnog te zien zijn als de Vlaamse Elle Woods, uiteraard vergezeld door chihuahua Bruiser en omringd door een prachtige cast. Er worden binnenkort nog enkele nieuwe namen bekend gemaakt.

De ticketverkoop zal officieel (her-)openen op 1 mei. Kaarten voor de vorige speelperiode van de productie zullen worden omgezet naar de nieuwe speelperiode. Er zal hierover binnenkort contact worden opgenomen.

Legally Blonde is een productie van Au Fond Producties, een nieuwe en energieke actor in het Antwerpse cultuurlandschap. Drie producenten bundelen hun krachten in dit professionele roductiehuis om muziektheater- en musicalproducties te maken voor een breed publiek. Het eerdere BSO-producties werd overgenomen door dit nieuwe initiatief, met aan het roer Frank Aernout (zakelijk producent), Bart Vandersmissen (uitvoerend producent) en Manu Jacobs (artistiek producent).

Artistiek producent Manu Jacobs licht toe: "Au Fond Producties staat voor oprechte en integere producties, die vertrekken vanuit samenwerkingen tussen professionele artiesten, studenten en getalenteerde liefhebbers. Keer op keer opnieuw zal de essentie van de productie zelf centraal staan, waarin gevestigde waarden hand in hand met onbekend talent werken aan kwaliteit. Deze zoektocht gaat gepaard met de grootste passie en liefde voor ons vak. Passie en kwaliteit tot in de diepte, tot in de essentie, tot aan het horizondoek: Au Fond."

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda