Laura Tesoro toegevoegd aan cast 40-45

20 oktober 2018, 09:21 - Redactie

Laura Tesoro is toegevoegd aan de cast van de spektakel-musical 40-45 zo heeft Studio laten weten. De 22-jarige spring-in-'t-veld zal vanaf 13 februari 2019 te zien zijn in de musical. Ze zal afwisselend met Nathalie Meskens en Clara Cleymans te zien zien zijn in de rol van Sarah.

Terwijl Laura gisteravond nog bij de blind auditions van The Voice Kids de laatste talenten binnenhaalt als coach, zal ze vanaf februari opnieuw een ander facet van haar eigen talent tonen kunnen aan het publiek. Laura debuteerde 10 jaar geleden in de titelrol van de musical Annie.

Laura Tesoro "Het is voor mij allemaal met musical begonnen. Het is dan ook heel fijn om na 10 jaar terug te keren naar die wereld. Dat ik meteen in de spektakel-musical 40-45 mag spelen is een bijzonder grote eer."

Nathalie Meskens: “40-45 is voor mij een fantastisch avontuur. Het is een heel bijzondere voorstelling geworden en ik ben dan ook heel blij dat niemand minder dan Laura Tesoro deze rol samen met Clara Cleymans en mij zal delen."

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Je Anne
Datum: 26-02-2024
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda