Comedy ‘Laten we eerlijk zijn’ komend seizoen te zien in het theater

7 april 2018, 13:02 - Redactie
Comedy ‘Laten we eerlijk zijn’ komend seizoen te zien in het theater

Rick Engelkes en Richard Kemper presenteren hun nieuwe comedy Laten we eerlijk zijn: een comedy over relatiestress en goede buren met Owen Schumacher, Beau Schneider en Hanneke Drenth die vanaf 2019 in de theaters te zien is.

Laten we eerlijk zijn – is er ergere stress dan burenstress? De comedy gaat over drie stellen. Ze zijn buren in een gebouw dat toe is aan groot onderhoud. In de gesprekken hoe ze dat aan moeten pakken, blijkt dat niet alleen het gebouw, maar ook hun eigen relaties een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken. Je hebt die jongens van tweehoog, die de andere bewoners totaal negeren, en zij op één hoog, die de ruiten regelmatig laat springen. En dan de groepsapp…waarin sommigen echt te eerlijk zijn. Kortom: is er ergere stress dan burenstress? De relaties van de drie stellen lijden eronder: “Misschien is zeiken over de buren nog het enige wat ons bindt…”

De cast bestaat uit: Owen Schumacher, Beau Schneider en Hanneke Drenth. De regie is in hanen van Bruun Kuijt, het script is geschreven door Erris van Ginkel en Roos Schlikker. De première staat gepland voor: 4 februari 2019 in het Zaantheater.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda