Ladykillers van Jongerentheater Quint in reprise

6 oktober 2017, 11:02 - Redactie
Ladykillers van Jongerentheater Quint in reprise

Na een succesvolle reeks shows in het voorjaar, gaat de dubbele theatervoorstelling Ladykillers 11, 12 en 13 oktober in reprise bij cultuurpodium CAPSLOC in Capelle aan den IJssel. Wederom krijgt het publiek voor de prijs van 1 kaartje zowel de muzikale voorstelling Bondgirls als de verbazingwekkende voorstelling Boy/Girl te zien.

Bondgirls

James Bond is een mazzelpik. Al meer dan vijftig jaar deelt hij het witte doek met gevaarlijke, sexy, onafhankelijke, briljante en knappe vrouwen. Vanaf het moment dat Ursula Andress in haar bikini opdook uit zee elegant, krachtig omarmde de wereld een nieuw vrouwelijk ideaal: de Bondgirl. De vrouwenrollen in de wereld van Bond zijn gevierd, bediscussieerd en vervloekt. Bondgirls is een komische muziektheatervoorstelling over de voor- en nadelen van glitter en glamour.

Boy/Girl

Ulysses wordt door zijn vader gedwongen om jonge meisjes te ronselen voor prostitutie, maar hij wordt verliefd op zijn eerste slachtoffer: de veertienjarige Sofia. Hij kan haar alleen redden als hij zijn vader een ander meisje brengt, zodat hij toch onderdeel wordt van een keiharde wereld die hij had willen vermijden. Een wereld waar voor ontsnapping een hoge prijs betaald wordt. Boy/girl is een confronterende spel- en dansvoorstelling over het fenomeen loverboys en is gebaseerd op de sociaal-ethische thriller Las elegidas van de Mexicaanse regisseur David Pablos.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda