Ladies of Soul samen met En Vogue in de Ziggo Dome

4 oktober 2018, 19:19 - Redactie
Placeholder image

Ladies of Soul voegen op 15 en 16 februari 2019 nog meer lady power toe aan hun concertreeks in de Ziggo Dome. Twee avonden op rij staan zij samen op het podium met En Vogue, een van de vijf best verkopende vrouwelijke muziekgroepen in de Amerikaanse geschiedenis. En Vogue verkocht meer dan 20 miljoen albums, heeft 30 miljoen streams en 26 miljoen YouTube views op alleen al hun top 6 hit singles.

Berget Lewis: "En Vogue heeft echt legendarische nummers gemaakt waar wij keer op keer zoveel inspiratie en energie uit halen. De 90’s hadden er echt anders uitgezien zonder deze power ladies! En straks staan we gewoon - live on stage – naast hen in onze eigen show. Dat wordt natuurlijk een magisch moment!"

En Vogue zangeressen Cindy Herron-Braggs, Terry Ellis en Rhona Bennet zijn het beste te omschrijven als tijdloos. Als geen ander mixen zij R&B met jazz, rap en rock, met fans over de hele wereld als resultaat. En Vogue scoorde in de jaren 90 hit na hit met uitblinkers als Hold On, Free Your Mind, Never Gonna Get it, Whatta Man (feat. Salt N Pepa) en Don’t Let Go en zijn meerdere malen genomineerd voor een Grammy Award.

Edsilia Rombley: "We hebben ieder een wish list van special guests en En Vogue staat daar al sinds jaar één op. Want als er één groep perfect bij onze shows past, dan is het natuurlijk En Vogue met haar power ladies en onvergetelijke hits! We zijn echt supertrots dat ze komen!"

Eerder kondigden Ladies of Soul al – soul singer pur sang - Steffen Morrison uit als gastartiest en onthulden zij Ronnie Flex als verrassende special guest.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda