Ladies of Soul kondigen tweede show aan voor dit najaar

2 juli 2021, 17:08 - Redactie
Ladies of Soul kondigen tweede show aan voor dit najaar

Vandaag zou het gebeuren: Ladies of Soul zou eindelijk weer eens het dak van de Ziggo Dome blazen met hun meesterlijke show waar pop- en soulmuziek in een unieke mix de zaal vullen. De show is verzet naar vrijdag 29 oktober, maar vandaag is er toch nog goed nieuws! Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley & Glennis Grace kondigen namelijk een tweede avond aan waarin zij een ode brengen aan de beste pop- en soulclassics van toen en nu in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Berget Lewis: "Wat heeft ons publiek lang moeten wachten. Fantastisch hoe zij ons ook het afgelopen jaar bleven volgen en – net als wij – meer en meer uitkeken naar de show. We zijn dan ook superblij dat we vandaag onze tweede show aan kunnen kondigen. Zo is deze dag toch nog een dubbel feestje waard."

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober kan het publiek eindelijk weer genieten van de unieke stemmen en klanken van de Ladies in de Ziggo Dome. De poptempel is dan het decor van alweer de 18 en 19e show van de Ladies of Soul.

"Meer dan 2,5 jaar geleden is het! Dat is echt heel lang. We zijn zo blij dat we dit najaar weer samen deze show mogen geven. Voor een volle zaal wat altijd al, maar nu toch wel extra bijzonder voelt. Wat hebben wij dit en het publiek gemist! En wij niet alleen. Aan de show werkt een paar honderd man vol passie mee. Een extra show betekent ook meteen een extra – en supertoffe - opdracht voor al die hardwerkende muzikanten, technici, horecamensen en producenten die ook af moesten zien het afgelopen jaar," aldus Candy Dulfer.

Producent Bob de Voogt vult aan: "Wij zijn het afgelopen jaar in contact gebleven met onze bezoekers en ook daar merken we dat de behoefte naar een live ervaring zo hoog is. We zagen dit vooral toen we onze laatste show via YouTube beschikbaar stelden. Vanuit de hele wereld checkten mensen en genoten ze met elkaar – via de chat – van de show. Maar iets terugkijken is natuurlijk anders dan wanneer je het live ervaart. Zo voelden wij dat, maar de bezoekers duidelijk ook!"

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda