Laatste gratis toegangskaarten Zodiac de musical

18 maart 2019, 12:58 - Redactie
Laatste gratis toegangskaarten Zodiac de musical

Dinsdagavond 19 maart om 20.00 uur vindt er een exclusieve demonstratievoorstelling plaats van de nieuwe duurzame musical ‘Zodiac’ in het Planetarium van Artis Amsterdam.

Dit voorproefje van de musical is bestemd voor een volle zaal toekomstige investeerders en sponsors, maar de producenten willen graag ook feedback een aantal echte musicalfans.

De toegangskaarten kunnen kosteloos worden verkregen met als enige voorwaarde dat je achteraf een enquête over de musical invult. Er zijn nog een aantal laatste kaarten beschikbaar en deze zijn te bestellen via: zodiacdemusical.nl. Geef bij reservering aan: ‘musicalfan’.

In de demonstratievoorstelling geven onder andere Lone van Roosendaal, René van Kooten en Stanley Burleson een eerste impressie van Zodiac de musical.

Zodiac (dierenriem) is een bijzondere musical die twee thema’s combineert: ruime fantasie waarin de sterrenbeelden tot leven komen en de keiharde realiteit van de verwaarlozing van de aarde door de mensheid. En het gaat ook over liefde: jonge ontluikende liefde en nieuw hervonden liefde. Het is een voorstelling die drijft op de geest van deze tijd.

Première
5 juli 2021
Dernière
30 september 2021
Meer over ZodiacAnder nieuws over Zodiac
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda