Kyle Dean Massey uit PIPPIN zingt met Paul de Leeuw in Na kerst & De Leeuw

24 december 2015, 09:07 - Redactie
Kyle Dean Massey uit PIPPIN zingt met Paul de Leeuw in Na kerst & De Leeuw

Aanstaande zaterdag, tweede kerstdag, zal de Amerikaanse musicalster Kyle Dean Massey (bekend van hoofdrollen in de Broadway shows Wicked, Next to Normal en de tv-serie Nashville) te gast zijn in de kerstshow van Paul de Leeuw, Na kerst & De Leeuw. Hij zingt samen met De Leeuw een duet uit de Broadway show PIPPIN die vanaf 9 maart slechts vijf weken exclusief te zien is in Koninklijk Theater Carré.

PIPPIN is een duizelingwekkende musical van Wicked-componist Stephen Schwartz met een aangrijpend verhaal, vol magie en buitengewone acrobatiek (van Cirque du Soleil-oudgedienden). De productie won een aantal belangrijke Tony Awards en was lange tijd dé hit op Broadway in New York. Daar zag Paul de Leeuw vorige zomer PIPPIN met Kyle Dean Massey in de titelrol en was meteen verkocht. Het is op zijn verzoek dat Massey in Na Kerst & De Leeuw het nummer Corner of the Sky samen met De Leeuw als duet ten gehore brengt met de originele Engelse tekst voor Massey en een Nederlandse vertaling (van Daniël Cohen) voor De Leeuw.

Na de Kerst hebben we nog een paar dagen om vrij en blij het nieuwe jaar in te gaan. Valt er nog iets op te lossen, uit te zoeken of te zeggen? Dat kan! Paul de Leeuw maakt er samen met het publiek, zijn team en het orkest van Miguel Wiels een gezellige avond van. Naast het duet van De Leeuw met Kyle Dean Massey reist Ajouad El Miloudi als een doorgewinterde Robert ten Brink af naar Groningen om Kristian mee te nemen naar zijn geliefde Koen in Amsterdam. Tim den Besten bezoekt het oliebollenfeest van Lammert de Bruin om met alle gasten het afgelopen jaar door te nemen. Paul maakt ook nog iemand dolgelukkig met twee kaartjes voor het concert van Adele volgend jaar.

Na Kerst & De Leeuw is zaterdag om 22.55 uur te zien op NPO 1.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda