KotéKoer vzw viert tienjarig bestaan met groots musicalconcert

8 januari 2020, 13:17 - Redactie
KotéKoer vzw viert tienjarig bestaan met groots musicalconcert

Het nieuwe jaar wordt voor de Brugse musicalvereniging KotéKoer vzw een prachtig jaar met mooie muzikale momenten. In september brengt de vereniging het fantasievolle verhaal van Edward Bloom in de productie Big Fish maar eerder al zal het tienjarig bestaan worden gevierd met het unieke concert KotéKoer makes a Movie.

In 2009 werd in Brugge een nieuwe musicalvereniging opgericht: KotéKoer vzw, een knipoog naar een aloude theaterterm. Als eerste productie werd gekozen voor de musical Peter Pan, waarbij het team de goedkeuring kreeg van de schrijvers Stiles en Drewe om deze show als eerste op het Europese vasteland te brengen.

In de jaren die volgden, werden verschillende bekende en onbekende shows naar Brugge gebracht. In de verschillende Brugse zalen waren onder andere Seussical Jr, Little Shop of Horrors, Carrie en Urinetown te zien en in 2018 nog de productie Bare. Ook werd er een uitstap gemaakt naar Torhout met Merrily We Roll Along, en naar Gent met Soho Cinders, een coproductie met WWM.

In de Brugse Stadsschouwburg werden de grote producties Peter Pan, Beauty and the Beast en Legally Blonde gebracht. Recent produceerde KotéKoer vzw samen met TeamJacques vzw en Cultuurcentrum Brugge de musical Drie Musketiers in deze zaal, naar aanleiding van de 150ste verjaardag van de Brugse Stadsschouwburg.

Nu is het tijd om het tienjarig bestaan te vieren: Meer dan twintig castleden uit vroegere producties, vergezeld door een krachtig muziekcombo, brengen diverse musicalsongs uit bekende en minder bekende shows (inclusief spectaculaire dansmomenten).

De voorstellingen vinden plaats van 8 tot 15 februari in CC De Dijk.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda