Koninklijk Conservatorium Brussel speelt PIPPIN

23 november 2017, 19:12 - Redactie
Koninklijk Conservatorium Brussel speelt PIPPIN

Koninklijk Conservatorium Brussel speelt van 7 tot en met 16 december de musical PIPPIN, een voorstelling geregisseerd door Jeroen Maes en onder muzikale leiding van Pietro Ramman. De cast bestaat uit: Idalie Samad, Annelore Van den Driessche, Niels Batens, Mathieu Bekaert, Willard Bogaard, Aaron De Veene, Reile Henckens, Hélène Kamers, Justine Maurau, Helena Nijs, Mariana Pires, Charlotte Suijs, Susan Tonnard, Milou Van Mieghem, Lynn Vercauteren.

Verhaal

Hoe stijgt iemand boven de middelmaat uit? En als dat gebeurt is zijn levensdoel dan bereikt? Kan iemand wel perfect gelukkig zijn? Allemaal vragen die Pippin zich stelt in zijn zoektocht naar de zin van het leven. Als prins ligt de roem en succes toch voor het rapen, zou je denken? Niet in het hoofd van Pippin, hij worstelt, hij wroet, hij rebelleert en dit tot grote ergernis van zijn omgeving. Een omgeving die steeds nauwer wordt, tot bijna niemand meer overblijft. Zelf zijn medespelers niet als hij ook nog eens weigert mee te werken aan het grote finalenummer. Er zit in ieder van ons een Pippin, zeker in de jong- adolescenten die deze opvoering op de planken brengen. Ook zij hebben grootse dromen, verreikende ambities, maar zijn vooral zoekend.

Deze versie van PIPPIN vertrekt dan ook vanuit de studenten. Allen hopen op de hoofdrol, maar die is maar weggelegd voor één van hen. Wie speelt die avond PIPPIN, ook voor hen telkens weer een spannende vraag.

Musicalafdeling Koninklijk Conservatorium Brussel, Nijverheidskaai 170, 1070 Anderlecht.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda