Koen Crucke, An Lauwereins en Deborah De Ridder in musical-thriller Jekyll and Hyde

6 maart 2017, 10:34 - Redactie
Koen Crucke, An Lauwereins en Deborah De Ridder in musical-thriller Jekyll and Hyde

Koen Crucke, An Lauwereins en Deborah De Ridder zullen straks te zien zijn in de musical-thriller Jekyll and Hyde zo heeft MinTh (Muziek Theater Brasschaat) aangekondigd.

Jekyll & Hyde, gebaseerd op de beroemde gothic novel van Robert Louis Stevenson, kende halverwege de jaren ‘90 zijn Europese debuut bij de musicalafdeling van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen. Toen waren onder andere Hans-Peter Janssens, Hilde Norga en An Lauwereins te zien in de hoofdrollen. Nu 20 jaar later, vond MinTh het niet meer dan gepast om An ook in deze versie een rol toe te bedelen. Bovendien is het voor An, Deborah en Koen ook een Sound of Music reünie.

De musical speelt zich af in het 19de eeuwse Londen en vertelt het verhaal van de beloftevolle jonge arts dr. Jekyll die zelf slachtoffer wordt van zijn formule om het Goede en het Kwade in de ziel te scheiden. De toeschouwer wordt meegenomen in zijn gruwelijke strijd tegen het slechte in zichzelf. Naast Koen Crucke, An Lauwereins en Deborah De Ridder, brengt een cast van jonge Vlaamse talenten deze musicalklassieker opnieuw tot leven.

Opgelet: in verband met het gruwelijke verhaal is de musical niet geschikt voor jonge kijkers. De musical is te zien op de onderstaande datums in Kalmthout en Antwerpen.

  • Zaterdag 8 april – 20.00u – première – Mimuze, Kalmthout
  • Vrijdag 14 april – 20.30u – Fakkeltheater, Antwerpen
  • Zaterdag 15 april – 15.00u en 20.30u – Fakkeltheater, Antwerpen
  • Zondag 16 april – 15.00u – Fakkeltheater, Antwerpen
Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda