Ernst en Bobbie vanaf 19 november met Sinterklaasshow te zien in de theaters

10 november 2017, 14:07 - Redactie
Ernst en Bobbie vanaf 19 november met Sinterklaasshow te zien in de theaters

Het populiare soepkippenduo Ernst en Bobbie treedt in de weken voorafgaand aan Sinterklaas op met de komische theatershow Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas. In theaters door heel Nederland organiseren de twee de verjaardag van Sinterklaas, waar natuurlijk van alles mis gaat. Dit zorgt voor een grappig en spannend avontuur. Met klassieke Sinterklaasliedjes is dit een show voor het hele gezin.

Ernst en Bobbie gaan een verjaardagspartijtje voor Sinterklaas organiseren. Sinterklaas viert elk jaar in Nederland zijn verjaardag, maar hij heeft nog nooit een partijtje gehad! Het partijtje voor Sint wordt heel erg leuk met kadootjes, veel zingen en natuurlijk bowlen. Sinterklaas zou ook wel graag een goochelaar op zijn partijtje zien. Natuurlijk gaan Ernst en Bobbie dat voor Sinterklaas regelen. Maar de goocheltruc die Bobbie uithaalt heeft wel hele vreemde gevolgen… Het wordt nog een heel spannend avontuur om alles weer goed te laten aflopen.

Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas is te zien van 19 november tot en met 2 december in Waalwijk, Vlaardingen, Barneveld, Etten-Leur en in Spijkenisse.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda