Kinderduo Ernst en Bobbie vanaf 1 oktober wekelijks te zien in de Nederlandse theaters

12 september 2017, 10:17 - Redactie
Kinderduo Ernst en Bobbie vanaf 1 oktober wekelijks te zien in de Nederlandse theaters

Het populaire soepkippenduo Ernst en Bobbie is komend theaterseizoen weer in ruim dertig theaters te zien. Van 1 oktober tot en met 27 mei volgend jaar schitteren de vrienden in De Vakantieshow. Van 19 november tot en met 2 december wordt deze theatershow tijdelijk onderbroken voor een spannende Sinterklaasshow.

De Vakantieshow is een vrolijke, interactieve voorstelling, waarin kan worden gelachen en meegezongen met de twee grootste soepkippen van Nederland. Dit avontuur van de twee kinderhelden, bevat alle vertrouwde ingrediënten dat het publiek van Ernst en Bobbie gewend is: een spannend avontuur en veel bekende liedjes en grappen voor jong en oud. Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende, zoals Ernst en Bobbie in het dagelijks leven heten, staan dit seizoen voor de 750e keer op de bühne.

In de weken voorafgaand aan Sinterklaas treedt het duo op met Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas. Hierin organiseren Ernst en Bobbie een verjaardagsfeestje voor Sinterklaas, waarbij natuurlijk van alles mis gaat.

Het kinderduo wordt gevormd door Erik van Trommel (als de serieuze Ernst) en Gert-Jan van den Ende (als de impulsieve en ondeugende Bobbie) die al ruim 25 jaar met hart en ziel bezig zijn met het maken van kinderprogramma’s en kindervoorstellingen. Voor hun creaties Ernst en Bobbie schrijven ze alle teksten en liedjes zelf. Net als Ernst en Bobbie zijn Erik en Gert-Jan ook in het dagelijks leven goede vrienden.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda