Kim-Lian van der Meij en Gitte Spee gaan samenwerken met producent Mark van Ierssel

27 april 2020, 08:47 - Redactie
Kim-Lian van der Meij en Gitte Spee gaan samenwerken met producent Mark van Ierssel

De makers van het prachtige Dierendorpje, Kim-Lian van der Meij en Gitte Spee, gaan samenwerken met producent Mark van IersselMark van Ierssel.

Na 17 jaar betekent dit een hernieuwde samenwerking tussen Kim-Lian en Mark. Kim-Lian, toen een Teenage Superstar bij Fox Kids en Mark, toen producent van de live shows van die zender in Ahoy. Nu gaan ze samen verder om belevenissen te creëren van de boeken van Dierendorpje, geschreven door Kim-Lian (tekst en liedjes) en Gitte Spee (tekst en tekeningen).

Dit voorjaar verschenen er twee nieuwe Dierendorpje-boeken bij Uitgeverij Kluitman en er volgen er zeker meer. Op basis van die verhalen en liedjes gaan ze nu samen de ideeën die ze hebben verder uitwerken. Ze denken hierbij aan een leuke interactieve tentoonstelling en een hele lieve theatervoorstelling voor kinderen van 2+.

Volgend theaterseizoen staat (als de crisis dat toelaat natuurlijk), Mark van Ierssel met twee producties in het theater: De reprise van de magische voorstelling Rupsje Nooitgenoeg samen met Just4Kids en de nieuwe musical De Kleine Prins in co-productie met DG Theater.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda