Kijktips: The Christmas Show en Gypsy

schedule27 december 2015, 10:25 - Redactie
Kijktips: The Christmas Show en Gypsy

Vandaag op derde kerstdag twee kijktips. Als eerste voor iedereen die nog in kerstsferen zit is vanmiddag om 17:30 uur The Christmas Show te zien op kanaal 13 van Ziggo, een nieuwe productie van Stage Entertainment en RTL Live Entertainment.

Het grote kerstspektakel in de Ziggo Dome bestaat uit bijzondere acts, dansers en artiesten. Eén van de rollen zal worden vertolkt door Nicolette van Dam, die een kerstfee speelt. Daarnaast werken Edsilia Rombley, O’G3NE, Ron Brandsteder en Jamai mee aan de show. Helaas alleen dus te zien voor klanten van Ziggo.

the_christmas_show_ziggo

Gypsy

De tweede kijktip voor vandaag is de theaterversie van de musical Gypsy. Gypsy was dit jaar te zien in het Chichester Festival Theatre in Chichester en later in het Savoy Theatre op West End waar de voorstelling in november tot een einde kwam. Gypsy is vanavond om 22:00 uur Nederlandse tijd (21:00 uur Engelse tijd) te zien op BBC4.

gypsy

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Peter Pan
Locatie: De Meervaart
Datum: 19-01-2020
Tijd: 14:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda