Kijk morgen via een livestream naar Delphi, de musical

24 juni 2020, 15:07 - Redactie
Kijk morgen via een livestream naar Delphi, de musical

Hebben wij, mensen, de goden boos gemaakt door hoe wij met de aarde zijn omgegaan? Welnee, zij hebben zo hun eigen perikelen en zijn in de ban van het orakel van Delphi. Een musical vol liefde, wijsheid en bedrog, maar op veilige afstand.

Deze aankondiging valt er op de website van theater Cool Kunst en Cultuur in Heerhugowaard bij hun speciale juni programmering te lezen. Esther de Koning, werkzaam bij dit theater had aan de Maatjes gevraagd of zij misschien een voorstelling konden brengen dat zou passen in een intieme setting voor 30 man publiek. Deze uitdaging zijn de Maatjes aangegaan, want na maanden van stil zitten was er weer iets mogelijk. Binnen één weekend werden de rechten geregeld, een cast uitgenodigd, kwam de techniekploeg rond en was het theater in zijn nieuwe opzet al bezocht en het decor doorgesproken.

De cast bestaat uit Luuk Schwering, Femmy Appelman, Dennis Burgers, Jennifer Terwel en Daphne Dekkers van Brassica Musicals (Heerhugowaard) aangevuld met Daphne de Groot en Marlou Schoen van Musicalvereniging Westend (Hoorn). In drie zaterdagen (met uiteraard nog heel wat uurtjes thuisstudie) werd de musical ingestudeerd gebaseerd op een 1,5 meter regie. Zonder dat de beperkingen het verhaal in de weg zouden staan.

Drie voorstellingen in totaal gaan er gespeeld worden op 25 en 26 juni en deze waren binnen een paar uur al uitverkocht. Om de mensen van de wachtrij te helpen, maar ook mensen van buiten de regio of in de risicogroep een kans te bieden deze show te zien wordt er een livestream aangeboden.

Morgenavond (25 juni) kun je vanaf 20:15 uur live meekijken, met een exclusief voorprogramma vanaf 20:00 uur. Kun je morgenavond niet, dan bestaat er ook de mogelijkheid om een link te ontvangen om het later terug te zien. Ticketprijs is € 10,00 en kan via de website van het theater gereserveerd worden. Hiermee ondersteun je niet alleen de Maatjes, maar vooral ook de creatives en de crew die belangeloos aan dit project mee werken.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda