Kerstvoorstelling Whatever Happened to Christmas? terug in Theater Amsterdam

schedule5 oktober 2016, 16:46 - Redactie
Kerstvoorstelling Whatever Happened to Christmas? terug in Theater Amsterdam

Wegens groot succes staan Ricky Koole en Leo Blokhuis op donderdag 22 en vrijdag 23 december wederom in Theater Amsterdam met een vernieuwde versie van het kerstprogramma Whatever Happened to Christmas?

Na de eerste unieke versie vorig jaar, zingt Ricky Koole, samen met andere muzikale gasten, wederom een bijzondere mix van grote hits en intieme liedjes. De herkenbare nummers die het kerstgevoel oproepen krijgen een rootsy, soulvolle uitvoering en zorgen voor een mooie muzikale beleving van de kerstdagen.

Koole en de gasten worden begeleid door het trio Ocobar en toetsenist Roel Spanjers. Leo Blokhuis vertelt op zijn bekende manier de verhalen rond de mooiste kerstliedjes en zal er voor zorgen dat het publiek op een interactieve manier mee kan doen.

Naast Leo en Ricky zullen enkele gastoptredens van artiesten plaats vinden. Deze zullen binnenkort bekend worden gemaakt. Aan hen de taak het stokje van vorig jaar over te nemen van Paul de Munnik, Janne Schra en Ruben Hein.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven