Kerstfeest in de Jordaan vanaf 14 december in Theater Het Zonnehuis

31 oktober 2016, 09:57 - Redactie
Kerstfeest in de Jordaan vanaf 14 december in Theater Het Zonnehuis

Na het grote succes in de muziektheaterproductie Oh Johnny (1997) speelt acteur Rob van de Meeberg wederom Johnny Jordaan in de kerstproductie van het Amsterdams Kleinkunst Festival Kerstfeest in de Jordaan. Samen met Marjolijn Touw als Tante Leen en Bob Fosco als o.a. Willy Alberti. Van 14 tot en met 30 december exclusief te zien in het Het Zonnehuis in Amsterdam.

In Kerstfeest in de Jordaan blikken Johnny Jordaan, Tante Leen en Willy Alberti vanuit de hemel met veel plezier terug op hun aardse bestaan en op de immer gezellige kerstdagen in de Jordaan. In deze onvervalste ouderwetse kerstshow wordt het sentiment niet geschuwd en de knipoog niet vergeten. Met parels van liederen als De Weemoed van de Wester, De zon schijnt voor iedereen, Eenzame kerst en niet te vergeten Oh Johnny is de voorstelling een feest der herkenning.

Gedurende de voorstelling worden zij ondersteund door muzikaal leider Bert Stoots op piano, accordeonist en toetsenist René Trok en vier gevleugelde engelen (Marco de Kramer, Vosmar Nicasie, Edwin Klazinga en Quitijn Relouw) die de sterren van de hemel zingen. De regie is in handen van artistiek producent Evert de Vries. Voor deze productie gaat het AKF een unieke samenwerking aan met Stichting Zonnehuis Muziektheater.

Deze co-productie tussen het Amsterdams Kleinkunst Festival en Stichting Zonnehuis Muziektheater wordt mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van stadsdeel Amsterdam-Noord. Kerstfeest in de Jordaan is in het Zonnehuis te zien vanaf 14 december tot en met 30 december.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda