Kees Hogetoorn en Robert Guijt in bestuur stichting Amateur Musical Nederland

1 oktober 2017, 14:07 - Redactie
Kees Hogetoorn en Robert Guijt in bestuur stichting Amateur Musical Nederland

Vandaag maakt Amateur Musical Nederland bekend dat Kees Hogetoorn en Robert Guijt plaatsnemen in het bestuur van de stichting. Na 4 jaar is er afscheid genomen van bestuurslid Marianne Huibers en bestuursvoorzitter Guido Tjadens. Een wisseling van de wacht, want de rol van voorzitter wordt per heden overgenomen door Thys van den Brule, die vorig jaar al plaatsnam in het bestuur.

Kees Hogetoorn is Director of Sales & Marketing bij 5-sterren hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam en een enorme theaterliefhebber. Onlangs werd hij verkozen tot Best of the Best Virtuoso Ambassador 2017. De prestigieuze prijs werd hem in Las Vegas overhandigd. Robert Guijt, die vorige week na meer dan 7 jaar afscheid nam als adjunct-directeur van het DeLaMar Theater, stond aan de wieg van het Amateur Musical Awards Gala. Hij was samen met Pia Douwes degene die het initiatief omarmde en ondersteunde, wat in feite voor de uiteindelijke 'GO' zorgde.

Het derde Amateur Musical Awards Gala zal dit jaar op 20 november plaatsvinden in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Het overzicht met nominaties vind je hier.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda