Karthago brengt The Show Must Go Online

29 juni 2021, 13:46 - Redactie
Karthago brengt The Show Must Go Online

Na meer dan een jaar met bijzonder weinig cultuur beginnen de theaterzalen zich voorzichtig weer te vullen. In de tussentijd waren er bijzonder veel online voorstellingen van professionele musical- en theatergezelschappen, maar de regels voor het liefhebbers-milieu blijven tot op heden erg streng.

Karthago had in april 2020 de voorstelling If/Then op de planning staan, maar door de Corona-crisis moest de voorstelling worden geannuleerd. Toch zat Karthago niet stil: deelsonline, deels in openlucht werd een heus online concert gerepeteerd, ingespeeld, ingezongen en opgenomen. Dat concert kan nu van 17 en 24 juli 2021 bekeken worden.

Het concert bevat enkele nummers uit If/Then aangevuld met nummers uit musicals die in de lijn liggen met de visie van Karthago: hedendaagse en maatschappelijk relevante voorstellingen. Zo zal je kunnen genieten van nummers uit: Come From Away, Heathers, Six, Hadestown, Company en nog veel meer. De opnames vonden plaats in de ruïnes van het Kasteel van Mesen te Lede.

Tickets kunnen besteld worden via: karthago.be.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Winnie de Poeh
Datum: 30-09-2023
Tijd: 19:00 uur
Volledige agenda