Karthago brengt eind volgende maand Spring Awakening

23 januari 2017, 13:57 - Redactie
Karthago brengt eind volgende maand Spring Awakening

Op 24, 25 en 26 februari brengt Karthago de Broadway musical Spring Awakening in GC De Kluize te Oosterzele. Intussen lopen de repetities vlot en is de cast aan een reeks doorlopen begonnen voor ze het resultaat aan het publiek laten zien. Ook de live-band is volop aan de voorbereidingen bezig om van de voorstelling ook muzikaal een pareltje te maken. Het decor is in volle opbouw en de zelfgemaakte historische kostuums zijn bijna af.

Spring Awakening vertelt het verhaal van 13 jongeren en de volwassenen die hun leven vorm geven in een tijdsgeest waarin praten over seks en volwassen worden taboe is. Onder de noemer 'Cultuur hoeft niet duur te zijn' biedt Karthago tickets aan voor slechts 15 euro. Jongeren en studenten kunnen zelfs voor 12 euro de voorstelling bijwonen. Dat alles is enkel mogelijk door met vrijwilligers te werken.

De cast bestaat uit 15 jongeren waarvan sommigen reeds wat ervaring hebben in het amateur- circuit, en anderen hun eerste productie spelen. Daan Keisse vertolkt Melchior, Tessy Torfs speelt Wendla, en Niels Batens neemt de rol van Moritz voor zijn rekening. De overige rollen worden vertolkt door Lyssa Tejero, Kristina Van Duyse, Fons Medaer, Laura De Moor, Bram Van Oudenhove, Evelien Bruers, Bas Bossaerts, Dries Strumane, Amie Poppe & Sam Verstocken.

Alle volwassenrollen worden gespeeld door Sharon Slabbinck en Tim Vereecken. Daarnaast is er nog een 7-koppige band en werken meer dan 10 creatives achter de schermen mee aan deze productie.

Tickets voor deze voorstelling kunnen besteld worden via karhtago.yapsody.com.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda