Karin Bloemen, Jörgen Raymann en Tineke Schouten gaan uitdaging aan in All mixed up the Challenge

schedule21 november 2017, 08:25 - Redactie
Karin Bloemen, Jörgen Raymann en Tineke Schouten gaan uitdaging aan in All mixed up the Challenge

Karin Bloemen, Tineke Schouten en Jörgen Raymann zijn de eerste drie namen van bekende Nederlanders die tijdens de theatervoorstelling All Mixed up the Challenge in AFAS Live in Amsterdam geld gaan ophalen voor Alzheimer Nederland. Producent SJB Media wil met de voorstellingen op 11 en 12 maart volgend jaar aandacht genereren voor alzheimer en (structureel) geld inzamelen voor onderzoek naar een oplossing voor deze ziekte, met daarin een actieve rol voor het publiek.

Uniek is dat het publiek bepaalt hoe deze avond zal verlopen. Zij dagen de artiesten op het podium uit om uit hun comfortzone te stappen. Deze challenges symboliseren de verwarring waar mensen met een vorm van dementie dagelijks mee te maken hebben. Producent Sipke Jan Bousema: "Van dichtbij heb ik gezien hoe mijn vader een jaar lang het alzheimertraject heeft doorlopen. Om Alzheimer makkelijker bespreekbaar te maken, bedacht ik samen met Stichting Event Alzheimer dit theaterconcept waarin (de) vrolijke verwarring centraal staat." Later wordt bekend gemaakt wie er nog meer aan meewerken.

Cabaretier Jörgen Raymann was direct enthousiast: "We gaan iets doen wat heel Nederland aan gaat. We willen ervoor zorgen dat er meer geld wordt opgehaald voor onderzoek naar deze vreselijke ziekte. Dat doen we door twee geweldige avonden neer te zetten! We dagen elkaar uit en gaan uitdagingen van het publiek aan; we gaan AFAS echt helemaal op zijn kop zetten. Dat is een begin. Want deze avonden moeten voor zowel de artiesten als het publiek aanleiding zijn om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken."

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

The Making of Hello Dolly! – Aflevering 4schedule 22 februari 2020, 19:27
Eerste castleden Hello Again aangekondigdschedule 22 februari 2020, 16:22
Nieuwe posters van live-action Mulanschedule 21 februari 2020, 19:13
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Hello Dolly!
Datum: 08-03-2020
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda