Karakter Theaterproducties presenteert musical Whistle down the wind

26 januari 2022, 17:37 - Redactie
Karakter Theaterproducties presenteert musical Whistle down the wind

In samenwerking met Musicalvereniging Z&V brengt Karakter Theaterproducties de eerste Nederlandstalige versie van de hitmusical van Andrew Lloyd Webber en Jim Steinman naar Nederland. De première van dit musicalproject staat, als er niet meer lockdowns volgen, gepland medio september van dit jaar. De uitvoeringen vinden plaats op een unieke locatie in Noord-Holland om van deze musical een onvergetelijke belevenis te maken.

De eerste Nederlandstalige versie van de musical is van de hand van Peter Groenendijk, die tevens producent en regisseur van het project zal zijn. Het afgelopen jaar heeft hij zich intensief gestort op het vertalen van de teksten en de productieplannen. Samen met Musicalvereniging Z&V is hij ervaren met het realiseren van theaterproducties op unieke locaties. Zo was in mei 2018 de musical Oorlogswinter een groot succes in een bijzondere rondeelstal in de gemeente Opmeer (Noord-Holland).

Voor deze musicalproductie wordt gezocht naar ervaren amateur deelnemers voor zowel rollen als ensemble. Aanmelden voor audities, informatie en updates zijn te vinden op: www.k-rakter.nl en www.musicalopmeer.nl en de social media kanalen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda