Kaartverkoop Trail to Oregon door HMV Showboat gestart

13 juli 2022, 14:23 - Redactie
Kaartverkoop Trail to Oregon door HMV Showboat gestart

De kaartverkoop voor dé Nederlandse premiére van Trail to Oregon is gestart/ De afgelopen maanden heeft Helderse Musicalvereniging Showboat hard gewerkt om een nieuwe show op de planken te zetten. Dit jaar hebben ze ervoor gekozen om de musical The Trail to Oregon aan het Helderse publiek te laten zien! Een musical, oorspronkelijk geschreven door de Amerikaanse groep Team Starkid (o.a. bekend van A Very Potter Musical op Youtube) en gebaseerd op de gelijknamige computerspel, voor het eerst in een Nederlands jasje.

Verhaal

Welkom in het wilde westen! Het is het jaar 1800, de tijd waarin families in Amerika hun huis en haard verlieten om de reis naar Oregon te maken, het land van roem, rijkdom, belofte en kansen. Maar zoals iedere cowboy in Independence je zal vertellen, het is een reis vol gevaren en avonturen, die ook jouw pioniersfamilie tegenkomt! Weet jouw familie zich staande te houden tegen het ruige pad, honger, ziekte en de mysterieuze bandiet… De Bandieten Koning? Showboat, dé musicalvereniging van Den Helder, presenteert de Nederlandse première van de musical van Team Starkid: The Trail to Oregon!

In deze voorstelling heeft het publiek een zeer belangrijke stem; zo bepalen de kijkers hoe de familieleden (vader, moeder, zoon, dochter en opa) zullen heten. Ons advies aan de bezoekers is dan ook: denk vast goed na hoe jij jouw familie zou willen noemen. Ook zal er een belangrijke keuze gemaakt moeten worden die het verloop van de voorstelling bepaald. Hiervoor mag iedereen in het publiek een stem uitbrengen tijdens de pauze.

Te zien op zaterdag 24 september en zondag 25 september in Hotel Den Helder.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda