Kaartverkoop geopend voor derde editie Nationaal Theaterweekend 2018

16 november 2017, 14:07 - Redactie
Kaartverkoop geopend voor derde editie Nationaal Theaterweekend 2018

Na twee succesvolle edities van het Nationaal Theaterweekend vindt de derde editie plaats op 26, 27 en 28 januari 2018. Vandaag is de kaartverkoop geopend bij de ruim zeventig deelnemende theaters.

Adriana Esmeijer, directeur Prins Bernhard Cultuurfonds: "Wij als initiatiefnemers, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds, hebben samen met onze partner de BankGiro Loterij het Nationaal Theaterweekend in het leven geroepen. Dit is alweer de derde editie en ook nu geven we het publiek de kans om voor slechts tien euro per voorstelling naar het theater in de buurt te gaan."

Albert Verlinde, voorzitter Nationaal Theater Fonds: "Ik ben er trots op dat wij het initiatief van drie jaar geleden tot een traditie hebben weten om te zetten. Vanaf vandaag kan men al een kaartje bemachtigen voor één van de vele voorstellingen en daarnaast organiseren de theaters allerlei bijzondere activiteiten. Afgelopen editie hebben maar liefst 125.000 mensen het Nationaal Theaterweekend bezocht en natuurlijk hopen we dat in 2018 ook weer een grote groep nieuwe bezoekers hun weg gaat vinden naar het theater.”

Het complete programma wordt half december bekend gemaakt.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda