Kaartverkoop Bad Girls van Sidera Theaterproducties van start

8 april 2022, 13:09 - Redactie
Kaartverkoop Bad Girls van Sidera Theaterproducties van start
Foto: Karin de Jonge

Komende maand presenteert Sidera Theaterproducties uit Venlo de musical Bad Girls. Net als voorgaande producties belooft ook dit weer een spectaculaire voorstelling te worden en de kaartverkoop is nu begonnen.

In de musical Bad Girls maak je kennis met vrouwen die om uiteenlopende redenen in de bak zijn beland, maar allemaal met zowel vergelijkbare als verschillende problemen worstelen. Alsof het leven in de gevangenis nog niet zwaar genoeg is, leidt hoofdbewaarder Jim Fenner de gevangenis met ijzeren hand. De nieuwe leidinggevende Helen Stewart stuit dan ook op groot verzet wanneer zij hier verandering in probeert te brengen. Terwijl nieuwkomer Rachel moet wennen aan het gevangenisleven, terroriseert Shell de gevangenen en komt maffiavrouw Yvonne de boel op stelten zetten. Ondertussen raakt de situatie van Helen alleen nog maar gecompliceerder wanneer zij verliefd wordt op de gevangene Nikki en de tragische dood van een medegevangene leidt tot een fel protest van de vrouwen. Zal het Helen lukken om Jim en zijn oude garde cipiers weg te werken en zullen de gevangenen gerechtigheid te krijgen?

Na onder andere Aïda, Spring Awakening, Urinetown en de Nederlandse première van Carrie, zet Sidera Theaterproducties na een uitstapje naar een concert dit jaar weer een nieuwe musical op de planken. Naast het spelen in de voorstelling, zorgt de cast ook zelf voor alle kleding, rekwisieten en het decor. De voorstelling is in handen van een professioneel artistiek team, bestaande uit Meren Verhaegh (regie), Rick van den Belt (muzikale leiding) en Kyara Verbunt (choreografie). De musical wordt gespeeld onder met een live band, die onder leiding staat van Bas van Gestel.

Op 13 en 14 mei wordt Bad Girls opgevoerd in theater ’t Raodhoes in Blerick.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda