Julianatoren opent eind deze maand met nieuw ‘Jul & Julia Theater’

18 maart 2016, 12:17 - Redactie
Julianatoren opent eind deze maand met nieuw ‘Jul & Julia Theater’

Zondag 27 maart opent de Julianatoren officieel haar poorten. Een seizoen lang kunnen gezinnen met kinderen van twee tot twaalf jaar weer genieten van de meer dan 60 attracties, spectaculaire nieuwe shows en grote evenementen. De shows en de evenementen worden gehouden in het grote nieuwe 'Jul & Julia Theater'.

Nieuwe spectaculaire parkshow

Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia schitteren dit seizoen in hun eigen spectaculaire nieuwe parkshow “Het Spannende Safari Avontuur”. De show, geproduceerd door Van Hoorne Entertainment, zal ruim 30 minuten duren en maakt van een dagje uit een complete beleving. De grote parkshow van de Julianatoren is te zien in het nieuwe theater met ruim 500 zitplaatsen.

Themashows en evenementen

Maar liefst zes shows met Jul & Julia zijn er dit seizoen dagelijks te zien. De shows variëren van een opening- en sluitingsshow tot aan Jul’s Wild West show en Jul & Julia’s Prinsen- en prinsessenbal. Het pretpark biedt dit jaar opnieuw grote evenementen aan waaronder o.a. de AFAS Sprookjesweken, Halloween en Dolfje Weerwolfje. Alle evenementen en shows zijn bij de toegangsprijs inbegrepen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda