Jubileumeditie Ladies of Soul uit op 2CD + DVD combipack

3 juni 2018, 11:17 - Redactie
Jubileumeditie Ladies of Soul uit op 2CD + DVD combipack

De registratie van de spectaculaire jubileumeditie van Ladies of Soul 2018 is uitgebracht als combipack met dubbel CD en DVD. Op 23 en 24 maart dit jaar gaven Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer een feestelijke show in een uitverkocht Ziggo Dome. De audio is via de bekende digitale platforms te verkrijgen en beluisteren en de combipack is vanaf 8 juni ook te koop.

De show bestaat uit een aaneenschakeling van pop- en soulklassiekers van toen en nu, van uptempo dansnummers tot ballads. Met hun gastartiesten JT Taylor, Trijntje Oosterhuis, Leona Philippo, Kimberly en DJ Irwan maken de dames deze jubileumeditie tot een energiek feestje. International special guest JT Taylor brengt onder andere het thema Celebrations letterlijk tot leven met zijn gelijknamige hit die hij samen met de Ladies ten gehore brengt.

Edsilia Rombley: "De release van de CD en DVD is voor ons altijd een bijzonder moment. Het is fantastisch dat we weer zoveel mensen blij maken met de combipack – we krijgen vaak voor aanvang van de shows al verzoeken of de show weer uitkomt op CD en DVD. Daarnaast is het ook de eerste keer dat we de show echt zien door de ogen van het publiek. Zien hoe alles samen komt."

Berget vult aan: "En dat is echt mooi om te zien en ook goed om even bij stil te staan. Want voor ons gaat de show vaak in een roes voorbij, is het een aaneenschakeling van momenten. Terugkijken brengt de ideeënstroom voor volgend jaar ook goed op gang! We kijken dus altijd met veel plezier en trots terug, maar het werken aan de nieuwe show vinden we natuurlijk nog leuker om te doen!"

In 2019 staan de dames op 15 en 16 februari met een nieuwe show in de Ziggo Dome.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda