Ladies of Soul 2018 special guest is JT Taylor, voormalig leadsinger Kool & the Gang

schedule26 november 2017, 20:44 - Redactie
Ladies of Soul 2018 special guest is JT Taylor, voormalig leadsinger Kool & the Gang

Ladies of Soul (Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer) kondigen vandaag met trots JT Taylor aan als Internationale special guest voor hun concerten op 23 en 24 maart volgend jaar in de Ziggo Dome. Als leadzanger boekte Taylor in de jaren 80 veel succes met de populaire band Kool & the Gang.

Berget Lewis: "JT Taylor ademt soul en succes. Zijn wereldhits staan elk jaar op onze shortlist. En nu viert hij met ons én het publiek het 5-jarige jubileumfeest van Ladies of Soul, wat een grote eer!" Glennis Grace: "We kijken zo uit naar de sfeer die ontstaat in de Ziggo Dome als hij zijn super bekende, zeg maar gerust, legendarische hit-songs laat horen. Dat wordt een spektakel!"

JT Taylor domineerden vorige eeuw een decennium lang de hitparades met zijn band Kool & the Gang. Hij maakte hen tot een van de succesvolste bands van die tijd en verkocht meer dan 40 miljoen records. Zijn repertoire bestaat uit soulklassiekers pur sang zoals Celebration, Ladies Night, Cherish, Get Down On It en Fresh.

Naast JT Taylor als gastartiest nodigen de Ladies of Soul hun eigen Trijntje Oosterhuis en Leona Philippo uit op het podium tijdens hun jubileumshow.

Lees meer over:

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

The Making of Hello Dolly! – Aflevering 4schedule 22 februari 2020, 19:27
Eerste castleden Hello Again aangekondigdschedule 22 februari 2020, 16:22
Nieuwe posters van live-action Mulanschedule 21 februari 2020, 19:13
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Hello Dolly!
Datum: 08-03-2020
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda