Jongerentheater Quint speelt Ladykillers in april

8 maart 2017, 10:52 - Redactie
Jongerentheater Quint speelt Ladykillers in april

Vanaf woensdag 12 april speelt Jongerentheater Quint twee 11+ voorstellingen in poppodium CAPSLOC in Capelle aan den IJssel. Voor de prijs van één kaartje krijgt publiek zowel de voorstelling Bondgirls als de voorstelling Boy/Girl te zien.

Bondgirls

James Bond is een mazzelpik. Al meer dan vijftig jaar deelt hij het witte doek met gevaarlijke, sexy, onafhankelijke, briljante en knappe vrouwen. Vanaf het moment dat Ursula Andress in haar bikini opdook uit zee elegant, krachtig omarmde de wereld een nieuw vrouwelijk ideaal: de Bondgirl. De vrouwenrollen in de wereld van Bond zijn gevierd, bediscussieerd en vervloekt. Bondgirls is een komische muziektheatervoorstelling over de voor- en nadelen van glitter en glamour.

Boy/Girl

Ulysses wordt door zijn vader gedwongen om jonge meisjes te ronselen voor prostitutie, maar hij wordt verliefd op zijn eerste slachtoffer: de veertienjarige Sofia. Hij kan haar alleen redden als hij zijn vader een ander meisje brengt, zodat hij toch onderdeel wordt van een keiharde wereld die hij had willen vermijden. Een wereld waar voor ontsnapping een hoge prijs betaald wordt. Boy/girl is een confronterende spel- en dansvoorstelling over het fenomeen loverboys en is gebaseerd op de sociaal-ethische thriller Las elegidas van de Mexicaanse regisseur David Pablos.

De voorstellingen zijn te zien op woensdag 12 april, donderdag 13 april en zaterdag 15 april om 19:30 uur en op zondag 16 april om 14:00 uur. Kaartjes kosten 10 euro.

Scholen kunnen de voorstellingen separaat op uitkoop inkopen. Locatie, datum en tijdstip wordt dan in overleg bepaald.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda