Jongerentheater Quint brengt nog twee keer Pinokkio & co

17 oktober 2016, 16:41 - Redactie
Jongerentheater Quint brengt nog twee keer Pinokkio & co

Jongerentheater Quint brengt op donderdag 27 oktober en woensdag 2 november opnieuw Pinokkio & co op de planken. Door Stichting Amateur Musical Awards is deze absurdistische komedie over schoonheid van binnen en buiten genomineerd voor Beste Nieuwe Musical. Of Pinokkio & co daadwerkelijk deze prijs in de wacht sleept wordt op maandag 24 oktober tijdens het AMA Gala bekend gemaakt. De cast treedt die avond op in het DeLaMar Theater en het gala is live te volgen.

Het klinkt als het begin van een mop: Pinokkio, Cyrano en een assistent-adjudant-zonder-neus komen elkaar tegen in de wachtkamer van de plastisch chirurg. Omdat ze alle drie kampen met een nasaal probleem dat een leuke relatie in de weg staat, vertellen ze elkaar hun levensverhalen. Die raken hoe langer hoe meer verstrengeld met een verrassende uitkomst als gevolg.

Pinokkio & co is te zien in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel op woensdag 27 oktober 19.30 uur en donderdag 2 november 19.30 uur. Kaarten kosten € 12,- en zijn verkrijgbaar via www.isalatheater.nl. De voorstelling is geschikt vanaf 7 jaar en speciaal voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs worden schoolvoorstellingen gespeeld. Meer informatie opa www.jongerentheaterquint.nl. Scholen kunnen boeken door te mailen naar educatie@jongerentheaterquint.nl.

Pim van Alten & Jeroen Rozendaal verzorgden het script en de muziek en de regie is in handen van Jeroen Rozendaal. Robin van Hilten is verantwoordelijk voor de arrangementen en zangcoaching en Renate de Jong voor de choreografie en dansrepetities.

Pinokkio & co wordt gespeeld, gezongen en gedanst door Mike Berendsen, Willemijn de Boer, Nica Bol, Vera Cup, Chaira Dangerman, Wilbert Eerland, Florien Ferdinandus, Leya Goudriaan, Melissa van der Heijden, Karlijn van Herk, Nina Hofman, Janneke Krijnen, Melanie Melching, Renske van Oosten, Stefan de Roo, Oscar Vellinga, David Verschoor, Sonja Vonk en Esmée Wagelaar.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda