Jolijn Henneman en Yoran de Bont: Live in Concert

14 april 2022, 21:59 - Redactie
Jolijn Henneman en Yoran de Bont: Live in Concert
Foto: Roy Beusker

Jolijn Henneman en Yoran de Bont zijn op zaterdag 28 mei te zien tijdens een exclusief, eenmalig concert in het Idea Theater in Soest. De muzikale leiding ligt in de handen van Billy Maluw en André van Damme en het concert wordt geproduceerd door Nathan Markuszower Theaterproducties.

Jolijn Henneman studeerde in 2014 af aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting Muziektheater. Ze verwierf met name bekendheid door haar rol als Elin Dublois in de soaps Nieuwe Tijden en Goede Tijden, Slechte Tijden. In 2021 deed zij mee aan het programma Op zoek naar Maria, hierin viel zij vlak voor de finale af. Verder was zij o.a. te zien in Grease, Showponies en Mamma Mia!.

Yoran de Bont behaalde in 2011 zijn Bachelor Muziektheater aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten Rotterdam. Hij was te zien in Urinetown, The Little Mermaid, Grease, My Fair Lady, Evita, AIDA in Concert, Hello Dolly en The Rocky Horror Show. Momenteel is Yoran te zien in One de musical.

De voorstelling wordt geproduceerd door Nathan Markuszower: “Vanuit het Idea Theater in Soest bestond de mogelijkheid om een reeks aan intieme (musical)concerten te produceren. De eerste hiervan is het concert met Jolijn Henneman en Yoran de Bont. Bij deze voorstelling krijgen Jolijn en Yoran de artistieke vrijheid om samen met Billy Maluw en André van Damme een geheel eigen voorstelling te maken gebaseerd op hun intieme vriendschap. Ik ben ervan overtuigd dat het zij erin zullen slagen er een prachtige voorstelling van te maken.”

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda