Jolijn Henneman en Soy Kroon als Sophie en Sky in Mamma Mia!

31 mei 2018, 09:12 - Redactie
Jolijn Henneman en Soy Kroon als Sophie en Sky in Mamma Mia!
Foto: William Rutten

Jolijn Henneman en Soy Kroon gaan de rollen van Sophie en Sky vertolken in Mamma Mia!. Eerder werd al duidelijk dat Antje Monteiro de rol van Donna zal gaan spelen.

Albert Verlinde, producent Stage Entertainment Nederland: "Toen Jolijn de auditieruimte binnenliep gebeurde er iets. Zij heeft die sprankeling waar de rol van Sophie om vraagt. Ze is een ruwe diamant en ik heb er heel veel vertrouwen in dat zij een waanzinnig goede Sophie gaat neerzetten. Soy is met zijn 22 jaar een groot talent waar we trots op mogen zijn. Hij heeft op zijn leeftijd al veel mogen doen en dit is een volgende stap in zijn carrière. Tijdens de auditie van Soy en Jolijn zagen wij de fantastische chemie tussen hen die zeker van het toneel gaat afspatten."

Jolijn Henneman: "Dit is een droom die uitkomt, ik was verschrikkelijk blij toen ik hoorde dat ik de rol mag spelen. Twee weken geleden ben ik samen met Soy naar Londen gegaan om de voorstelling te kijken, het is een fantastische show en de rol die ik mag gaan spelen is prachtig. Soy en ik kennen elkaar goed, we hebben toevallig ook samen de auditie gedaan en we hebben het ontzettend leuk samen. Ik kan niet wachten om te beginnen met dit avontuur."

Soy Kroon: "Deze show zit zo goed in elkaar, het is tweeënhalf uur genieten met een grote glimlach op je gezicht. Echt een feestje. De rol van Sky is een ontzettende leuke rol, het is een onbevangen jongen die dolverliefd is op Sophie en veel plezier heeft in het leven. Gelukkig ben ik volop aan het trainen voor Dance Dance Dance, want ik heb wel al gezien dat de kostuums die ik draag niets verhullend zijn, haha."

Mamma Mia! is vanaf donderdag 6 september te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat op zondag 23 september in première.

Première
10 september 2023
Dernière
21 mei 2024
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Mamma Mia! (2023)Ander nieuws over Mamma Mia! (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda