Joke Bruijs 50 jaar in het vak: feestelijk galaconcert in de Doelen

16 januari 2017, 11:33 - Redactie
Joke Bruijs 50 jaar in het vak: feestelijk galaconcert in de Doelen

Joke Bruijs heeft afgelopen weekend de respectabele leeftijd van 65 jaar bereikt. De zangeres, actrice en comédienne denkt nog lang niet aan een pensioen. Integendeel, Bruijs zit dit jaar ook nog eens 50 jaar in het vak en dat gaat ze groots vieren op 7 mei met een galaconcert in de Doelen in de door haar nog altijd gekoesterde geboortestad Rotterdam.

Natuurlijk passeren tijdens de jubileumvoorstelling al haar muzikale, theatrale en persoonlijke hoogtepunten de revue. Het 35 man sterke, internationale North Sea Symphonic Bigband Orchestra onder leiding van Frits Landesbergen, in het dagelijks leven de partner van Bruijs, begeleidt de zangeres. Het eenmalig concert met bijzondere gasten uit binnen- en buitenland vindt plaats op 7 mei om 15.00 uur.

Bastiaan Ragas, een van de producenten van het galaconcert: "Joke Bruijs is één van de grootste talenten van haar generatie. Al sinds de jaren zestig staat ze op het podium en doet dat nog steeds met heel veel succes. De uitverkochte show-reeks van De Oase Bar was daar weer een voorbeeld van. We vieren haar carrière, samen met haar fans uit Rotterdam en héél Nederland. Het is een show en feest waarbij iedereen van harte welkom is. De Rotterdamse Doelen is het meest passende concertgebouw voor een dergelijk grootse show."

Kaarten, vanaf € 35,-, zijn verkrijgbaar via de website van de Doelen. Na afloop is er in de Foyer Grote Zaal een nazit met gelegenheid om Joke te feliciteren en cd’s te laten signeren. Het combo van Frits Landesbergen zorgt voor de muzikale omlijsting. In de komende maanden worden de speciale gasten bekend gemaakt.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda