John Travolta en Olivia Newton John weer bij elkaar om 40 jaar Grease te vieren

28 maart 2017, 20:31 - Redactie
John Travolta en Olivia Newton John weer bij elkaar om 40 jaar Grease te vieren

John Travolta en Olivia Newton John gaan waarschijnlijk weer bij elkaar komen als Danny en Sandy om de 40ste verjaardag van Grease te gaan vieren. De beroemde musicalfilm ging op 16 juni 1978 in première.

In een interview met The Mirror laat Olivia Newton-John weten dat er plannen zijn om samen met John Travolta iets speciaals te gaan doen vanwege de 40ste verjaardag van de film, meer details wilde ze echter nog niet kwijt. "We are thinking up ways. Nothing to announce yet. Forty years anniversary of Grease, which I can't believe. Time goes so fast. It is so exciting." aldus de actrice over het jubileum.

Het budget van de film was 6 miljoen dollar en de uiteindelijke opbrengst kwam uit op bijna 400 miljoen dollar. Grease werd genomineerd voor de Oscar voor beste oorspronkelijke lied en de Golden Globes voor beste musical- of komediefilm, beste hoofdrolspeler in een musical- of komediefilm, beste actrice in een musical- of komediefilm, beste oorspronkelijke lied en nogmaals voor beste oorspronkelijke lied.

Première
3 april 2023
Dernière
29 oktober 2023
Producent
Albert Verlinde Entertainment
Meer over Grease (2023)Ander nieuws over Grease (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda