Jim Bakkum gastartiest bij Martijn Fischer zingt Hits van Hazes

24 januari 2020, 15:41 - Redactie
Jim Bakkum gastartiest bij Martijn Fischer zingt Hits van Hazes

Martijn Fischer sluit zijn theatertour Martijn Fischer zingt Hits van Hazes af met drie voorstellingen in het DeLaMar Theater, waar hij jaren de rol van Hazes heeft vertolkt in de musical Hij Gelooft in Mij. Speciaal voor deze gelegenheid heeft hij Jim Bakkum gevraagd om op 8 februari samen een aantal hits van Hazes te vertolken.

Martijn: "Jim en ik kennen elkaar natuurlijk van Onze Jongens (film) en hij is een fantastische zanger. Ik kijk er naar uit om samen met hem op het podium te staan!" Op 6 februari zal Loes Luca acte de préséance geven in het DeLaMar Theater.

In het concert Martijn Fischer zingt hits van Hazes brengt Martijn Fischer samen met zijn band een avond met een mix van levensliederen en feestmuziek, waarbij alle grote hits voorbijkomen. Van groots en meeslepend tot klein en ingetogen. Thema’s als de liefde en eenzaamheid worden bezongen, naast liedjes over het alledaagse leven.

"Wat Hazes zo bijzonder maakte is moeilijk in woorden te vatten of uit te leggen maar wel voelbaar.", vertelt Martijn. "Heel veel mensen zijn dol op zijn muziek en bewonderen hem als mens. Toch bleef hij een zoekende man die voorafgaand aan elk optreden zijn faalangst moest overwinnen. Van de zingende barkeeper tot een fenomeen. Een grootheid van 1,68 meter wiens muziek troost geeft en verbroedert."

Deze week werd aangekondigd dat Martijn in 2021 weer te zien zal zijn als Hazes in de herneming van de musical Hij Gelooft in Mij. Martijn Fischer zingt Hits van Hazes is nog t/m 8 februari te zien in de Nederlandse theaters.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda