Jim Bakkum en Bettina Holwerda in Sint on Ice

16 september 2019, 18:18 - Redactie
Jim Bakkum en Bettina Holwerda in Sint on Ice

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zullen samen in de sinterklaas-schaatsshow Sint on Ice te zien zijn. Op 22, 23 en 24 november vinden er in het Autotron ’s-Hertogenbosch zeven sinterklaasshows op het ijs plaats. Naast Sinterklaas en de schaatsende pieten spelen Jim en Bettina in de voorstelling een grote rol.

Voor Jim Bakkum en zijn echtgenote Bettina Holwerda blijft het samen spelen in een voorstelling heel bijzonder. In 2006, toen ze de hoofdrollen in Grease speelden, kregen ze een relatie en sindsdien stonden ze vrijwel niet meer samen in een voorstelling. "We zijn nu dertien jaar en drie kinderen verder,’ laat Jim weten. ‘Dat Bettina en ik nu samen in een familievoorstelling mogen spelen, zien we als iets heel speciaals. Thuis vieren we altijd met de hele familie pakjesavond en onze kids vinden het nu al magisch dat papa en mama gaan samenwerken met Sinterklaas. We verheugen ons dus erg op de voorstellingen in november."

Sint on Ice is een samenwerking tussen Autotron (onderdeel van Libéma), Van Hoorne Entertainment en Senf Theaterpartners. Tijdens de ijsshow kan er worden meegezongen met de leukste sinterklaasliedjes, zullen de pieten stunten op het ijs en wordt de hele familie meegenomen op een Oudhollands winters schaatsavontuur.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda