Jesus Christ Superstar met Ted Neeley volgend jaar Pasen terug naar Nederland

28 november 2017, 12:09 - Redactie
Jesus Christ Superstar met Ted Neeley volgend jaar Pasen terug naar Nederland

De internationale rockopera Jesus Christ Superstar wist in 2015, 2016 én 2017 tienduizenden harten te veroveren. Producent TEC Entertainment is de afgelopen maanden overstelpt met verzoeken om Jesus Christ Superstar, met Ted Neeley in de titelrol, terug te halen naar Nederland.

In het kader van een korte Europese tournee in 2018 is het mogelijk gebleken de rockopera van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice voor zeven voorstellingen naar Nederland te halen. Jesus Christ Superstar zal tijdens de Paasweek van 2018, van 28 maart tot en met 1 april, te zien zijn in AFAS Live in Amsterdam.

Producent Marc Muller: “Het is altijd onze grote wens geweest Jesus Christ Superstar op te voeren gedurende de Paasweek. Toen deze mogelijkheid zich voor deed hebben we, samen met de Italiaanse producent en regisseur Massimo Piparo, contact opgenomen met Ted Neeley om hem te vragen nog één keer terug te komen naar Nederland. Daar reageerde hij heel erg enthousiast op en hij verheugt zich enorm op de voorstellingen in Amsterdam tijdens de Paasweek 2018."

De kaartverkoop voor de shows start op vrijdag 1 december om 10.00 uur.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda