Jesus Christ Superstar in maart naar Enkhuizen

28 februari 2022, 15:32 - Redactie
Jesus Christ Superstar in maart naar Enkhuizen

Musicalvereniging AZOV musicals presenteert in samenwerking met Stichting Maatjes de musical Jesus Christ Superstar op een wel zeer bijzondere locatie: de Westerkerk in Enkhuizen.

Was hij een vriend of verlosser, minnaar of Messias? Het volk draagt hem eerst op handen, maar later schreeuwen ze om zijn veroordeling bij de Hogepriesters. Zijn vriend Judas ziet het met lede ogen aan, en wil iets doen om erger te voorkomen. Maar wat kun je doen, als alles een onderdeel is van een goddelijk passiespel….?

In deze Nederlandstalige versie van dit tijdloze verhaal word je meegenomen naar de laatste dagen van Jesus Christus. Op 25 en 26 maart om 20:00 uur in de Westerkerk in Enkhuizen. Met live orkest en de oorspronkelijke muziek belooft dat een fantastische avond te worden.

AZOV Musicals is een amateur musicalvereniging uit West-Friesland met ongeveer 30 leden en één gemeenschappelijke passie: musical. Het doel van de vereniging is zo veel mogelijk mensen op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met musical en alle facetten hiervan, of het nu op het toneel is, in de zaal of achter de schermen. De shows worden uitgevoerd volgens de originele scripts en muziek en worden begeleid door professionele muzikanten, regie, choreografie, licht en geluid.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda