Jesus Christ Superstar in het Buytenpark Openluchttheater in Zoetermeer

schedule19 juni 2017, 13:24 - Redactie
Jesus Christ Superstar in het Buytenpark Openluchttheater in Zoetermeer

Vanaf woensdag 28 juni tot en met 9 juli is het Buytenpark Openluchttheater in Zoetermeer het decor voor de rockmusical Jesus Christ Superstar van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber. De cast van ruim 50 leden brengt het verhaal over de laatste dagen van Jezus vol indrukwekkende zang en wordt begeleid door een live orkest.

Jesus Christ Superstar is een tijdloze musicalhit, die sinds de première in 1970 over de hele wereld te zien is. De talentvolle cast van het Buytenpark wordt aangevoerd door Nick Dijkstra in de rol van Jezus. In de afgelopen tijd toerde Dijkstra nog in de musical Peter Pan - het ware verhaal langs de Nederlandse theaters. Hij wordt bijgestaan door de Zoetermeerse talenten Jo Eichwald als Judas en Geertje Chappin als Maria Magdalena.

Met Jesus Christ Superstar viert producent Storytellers de twintigste productie in het Buytenpark Theater. Aanvang van alle voorstellingen is 20:15 uur.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Campus 12 in Ketnet Musical Knock-outschedule 17 september 2019, 16:26
Eerste officiële trailer voor Anastasiaschedule 16 september 2019, 19:44
Jim Bakkum en Bettina Holwerda in Sint on Iceschedule 16 september 2019, 18:18
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda