Jesus Christ Superstar 20, 21 en 22 november in Enschede

26 oktober 2015, 10:26 - Redactie
Jesus Christ Superstar 20, 21 en 22 november in Enschede

Op 20, 21 en 22 november a.s. speelt Studio 65 de rockmusical Jesus Christ Superstar in de Holland Casino zaal van het Wilminktheater in Enschede. Al maanden zijn de meer dan 100 medewerkers druk bezig met alle voorbereidingen en de repetities voor de musical. De muzikale leiding is in handen van Armanda ten Brink en de regie is van Richard Sprokkereef.

De rol van Jesus zal worden vertolkt door Rutger de Vries die enkele jaren geleden winnaar was bij Una voce particolare, het programma van Ernst Daniël Smid met wie hij regelmatig optreedt. Hij zong en speelde deze rol eerder bij de openluchtvoorstellingen in de Steengroeve te Winterswijk.

Dinant Duenk, o.a. bekend van The Wall, zal de rol van Judas op zich nemen. Marieke Visser zal in de rol van Maria Magdalena kruipen en Arjan Bollen is te zien als Pilate. Vermeldenswaard is verder dat oud Opera Forum en Nationale Reisopera medewerker Jan Garritsen zijn opwachting zal maken als King Herod.

Samen met een orkest van 30 personen en het grote Studiokoor beloofd het een waar spektakel te worden. Er ontstond een ware run op kaarten voor 20 en 21 november dat er is besloten om een extra matinee voorstelling te geven op 22 november.

Kaarten voor deze indrukwekkende voorstelling zijn te bestellen via wilminktheater.nl.

Studio 65 gaf een voorproefje van de musical “Jesus Christ Superstar” tijdens het UITfestival in Enschede. Foto's van het gegeven voorproefje zie je hieronder.

uitfestival_enschede_jcs_1

uitfestival_enschede_jcs_2

Lees meer over:
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda