Jesus Christ, een musicalconcert met Vajèn van den Bosch en René van Kooten

29 maart 2021, 15:18 - Redactie
Jesus Christ, een musicalconcert met Vajèn van den Bosch en René van Kooten

Waar de theaterdoeken in vele theaters dicht (moeten) blijven, haalt RooxLive het doek weer op. Dit alles gebeurt in het weekend van de wederopstanding, oftewel: Pasen. Op zaterdag 3 april vindt de release plaats van het unieke musicalconcert: Jesus Christ. Een bijzonder concert waarin een reeks heilige songs uit musicalklassiekers ten gehore worden gebracht door een cast bestaande uit Vajèn van den Bosch, René van Kooten, Milan van Waardenburg, Wart Kamps en Steven Roox.

Hits uit theaterfenomenen als Jesus Christ Superstar, Sister Act en Les Misérables passeren de revue onder muzikale leiding van Bernd van den Bos en zijn geruggesteund door een koor van laatstejaarsstudenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten uit Tilburg.

Liefhebbers kunnen de hele maand lang genieten van een goddelijk concert dat exclusief online te bewonderen is. Kaarten zijn te koop via www.rooxlive.com. Het bijzondere is dat de opbrengst van elk ticket integraal gaat naar alle deelnemende artiesten en crewmembers, die helaas nog steeds te kampen hebben met de kaalslag in de culturele wereld.

Producent RooxLive bracht afgelopen jaar de allereerste concerten online, en vond met zijn shows daarna de weg naar de theaters, met als hoogtepunt een concertreeks in de Koepelgevangenis van Breda.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda