Jehee Vertelt en Stichting Podiumkunsten Midden Holland brengen Little shop of Horrors

14 april 2023, 12:37 - Redactie
Jehee Vertelt en Stichting Podiumkunsten Midden Holland brengen Little shop of Horrors

Jehee Vertelt en Stichting Podiumkunsten Midden Holland produceren dit najaar de musical Little shop of horrors in Wassenaar.

Simon Krelborn, een onhandige medewerker bij de slechtlopende bloemenwinkel van Meneer Mushnik, is hopeloos verliefd op zijn collega die hem niet ziet staan. Na een totale zoneclips vindt Simon een vreemde plant. Alles komt in een stroomversnelling en de plant wordt razend populair, totdat de woorden 'VOER ME' door de winkel galmen…

In november nemen de spelers je mee op een griezelig maar komisch avontuur over een vleesetende plant en zijn klunzige verzorger. Dit belooft een vrolijke avond te worden met lekkere muziek, humor, liefde en een paar liter bloed.

De voorstelling wordt twee tot vier keer gespeeld, tussen 1 en 4 november 2023 in theater de Warenar te Wassenaar. Een mooie locatie voor deze geweldige samenwerking tussen Jehee Vertelt en Stichting Podiumkunsten Midden Holland. Door deze samenwerking wordt er een kwalitatief totaalplaatje geboden door een getalenteerd artistiek team onder leiding van Pepijn Jehee en de zakelijke leiding van Frank Keizer van Stichting Podiumkunsten Midden Holland.

De inschrijvingen voor audities voor Little shop of horrors zijn geopend. Voor deze productie wordt er gezocht naar 8 acteurs met divers stembereik. De audities vinden plaats in Rijswijk op 8/9 juli 2023, De repetities vinden plaats in Rijswijk vanaf op woensdagavonden vanaf 23 augustus, en 3 weekenden (19+20 augustus, 15+29 oktober).

Deelname aan de productie is onbetaald voor castleden. Je betaalt een verplichte eigen bijdrage voor de productie (€75). Voor deze bijdrage wordt tijdens de repetities gezorgd voor koffie/thee, en tijdens de productiedagen voor eten en drinken. Meld je aan voor de productie door het formulier in te vullen voor 4 juni 2023 via jeheevertelt.nl/audities.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda