Jeangu Macrooy special guest Ladies of Soul 2022

20 april 2022, 10:39 - Redactie
Jeangu Macrooy special guest Ladies of Soul 2022

Jeangu Macrooy staat 23 en 24 september 2022 als special guest in de populaire concertreeks van Ladies of Soul. Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Glennis Grace maken dit bekend. Jeangu is de tweede gastartiest die aangekondigd is voor de concerten in de Ziggo Dome te Amsterdam.

Jeangu Macrooy releasede in 2016 zijn eerste EP in Nederland. Hij werd gelijk uitgeroepen tot 3FM Talent, deed mee aan de Popronde en Noorderslag, werd genomineerd voor twee Edisons, verkocht meerde clubtours uit en stond op festivals als Lowlands en North Sea Jazz. Onder het grotere publiek werd hij bekend door zijn odes aan Stevie Wonder, George Michael en Paul Simon bij De Wereld Draait Door en uiteraard door zijn deelname aan The Passion en het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy.

Aanstaande september voegt hij hier de titel special guest bij Ladies of Soul aan toe. O.a. Alain Clark, Steffen Morrisson, Billy Ocean en JT Taylor (voormalig leadzanger van Kool and The Gang) gingen hem voor bij voorgaande edities. Afgelopen december kondigden de Ladies of Soul aan dat ook Dwight Dissels zijn opwachting zal maken als special guest tijdens de soulvolle concertreeks.

Jeangu reageert: “Wat een feest dat ik dit jaar samen met de Ladies Of Soul een ode mag brengen aan soulmuziek. Ik kan niet wachten om jullie in de Ziggo Dome te zien!”

Edsilia Rombley: “Jeangu is zo’n bijzondere artiest! Met zijn eigen stijl en mooie warme stem geniet ik altijd als hij op het podium staat. Deze man straalt zoveel liefde uit en zingt echt met zijn ziel! Ik ben dan ook erg blij dat hij erbij is in september.”

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda