Jean-Marie Pfaff in Ketnet Musical Team U.P.!

8 februari 2018, 08:17 - Redactie
Jean-Marie Pfaff in Ketnet Musical Team U.P.!

De Belgische doelman Jean-Marie Pfaff zal ook betrokken zijn bij de nieuwe Ketnet Musical – Team U.P. In de musical zal hij gestalte gaan geven aan Franky Champion, dit is de vader van het hoofdpersonage Lars. Jean-Marie Pfaff zal echter niet live meespelen in de nieuwe musical, maar hij zal wel een paar keer op een verrassende manier opduiken tijdens de voorstelling.

In het topsportinternaat U.P., waar kracht en prestatie hoog in het vaandel staan, is alles één grote competitie. Wie is de snelste? Wie is de sterkste? Wie is de populairste? Alles draait om één ding: de allerbeste zijn. In deze school komt Lars terecht. Dit hoort zo voor een zoon van een sportman, maar Lars zou eigenlijk liever muziek maken dan sporten. Op U.P. is niet iedereen even blij met zijn komst. En wanneer de directrice, omwille van zijn vaders bekendheid, Lars voortrekt, is het hek van de dam en staat de hele school op stelten.

De musical gaat in première op 3 maart in Plopsa Theater De Panne. Verder is de musical te zien in Hasselt, Gent, Oostende en Antwerpen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda