James Cooke vraagt Dancing With The Stars-partner voor choreografie Pocahontas

10 maart 2020, 08:42 - Redactie
James Cooke vraagt Dancing With The Stars-partner voor choreografie Pocahontas

De repetities van Pocahontas zijn momenteel volop aan de gang, de liedjes worden aangeleerd en daar hoort natuurlijk ook een passende choreografie bij zodat Pocahontas een echt familiespektakel wordt. Producent James Cooke heeft hiervoor de Zweedse Björk ingeschakeld, die Jani Kazaltzis vorig seizoen naar de finale loodste en waarmee hij zelf Dancing With The Stars won in 2018.

"Ik heb in die reeks mogen ervaren over welke fantastische dancing- én coaching skills Björk Gunnarsdottir beschikt. Bovendien is het een uitmuntende choreografe. Voor Pocahontas omringen we onze topcast met een ijzersterk creatief team. Een telefoontje naar Björk was dan ook een logische zet."

Sinds deze week verblijft de Zweedse choreografe op Vlaamse bodem voor het aanleren van haar choreografie voor in Pocahontas. "Ik was verrast door het telefoontje van James maar heb gelijk ja gezegd omdat het voor mij een superleuk project is. Vroeger was het altijd een droom om te dansen in een musical en nu mag ik er zelf eentje choreograferen. Zalig toch! De grootste uitdaging voor mij is dat ze moeten zingen en dansen tegelijkertijd maar met deze topcast komt het helemaal goed."

Pocahontas is vanaf 4 april, gedurende de hele Paasvakantie te zien in Capitole Gent.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda