James Cooke lanceert nieuw theaterconcept ‘Ladies at the theatre’ in Vlaanderen

13 juni 2017, 13:17 - Redactie
James Cooke lanceert nieuw theaterconcept ‘Ladies at the theatre’ in Vlaanderen

James Cooke stelde, samen met zakelijk partner Bob Jennes recent een nieuw theaterconcept voor Vlaanderen voor aan het publiek: Ladies at the Theatre. Producent Uitgezonderd. heeft de ambitie om onder dit label voorstellingen te brengen, die een echte theaterbelevenis worden voor het damespubliek.

De eerste voorstelling Vapeurs gaat op 19 oktober in première in het Fakkeltheater. Een echte vriendinnenkomedie waarin Ann Tuts, Lulu Aertgeerts, Nele Goossens en Anne Mie Gils leren omgaan met de typische kwaaltjes van vrouwen in de overgang.

James getuigt enthousiast: "Met Ladies at the Theatre gaan we voor een unieke, zorgeloze theaterbeleving voor een damespubliek. Het theaterbezoek kan zo bijvoorbeeld een heerlijke vriendinnenuitstap worden waarbij alles tot in de puntjes wordt verzorgd, vanaf het moment dat ze de deur van het theater openen: een extra glaasje bubbels, een leuk geschenkje, en vooral een voorstelling met zorg uitgekozen waarvan de dames extra kunnen genieten."

"Maar er is meer. De dames kunnen zich ook écht voor één dag ‘ladies at the city’ noemen. Wie zin heeft, kan de theaterbeleving uitbreiden met één van onze drie Lady Treatments die we binnen dit concept hebben uitgewerkt. Zo wordt een avondje weg met vriendinnen plots een hele daguitstap. Persoonlijk vind ik de personal shopper wel iets hebben”.

Vapeurs is van 19 oktober tot en met 5 november in het Fakkeltheater te Antwerpen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda