Jamai maakt comeback bij Holland Zingt Kerst in Rotterdam Ahoy

12 november 2018, 22:33 - Redactie
Jamai maakt comeback bij Holland Zingt Kerst in Rotterdam Ahoy

Jamai zal op vrijdag 21 december optreden tijdens Holland Zingt Kerst in Rotterdam Ahoy. Producent MediaLane is verheugd dat Jamai naast de andere artiesten Xander de Buisonjé, Anita Meyer, Danny de Munk, Edsilia Rombley, Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tommie Christiaan, Karin Bloemen, Roel van Velzen en Dwight Dissel het gezelschap completeert.

"Kerst is voor mij altijd een bijzondere tijd van het jaar," aldus de zanger en presentator. "Die dagen breng ik altijd met mijn familie door. Met heel veel gezelligheid. Dat ik dit keer, daags voor de feestdagen, met mijn collega-artiesten in Holland Zingt Kerst mag staan, is een cadeautje. Ik vind het heerlijk om die lekkere kerstliedjes te zingen."

Holland Zingt Kerst is het logische vervolg op Holland Zingt Hazes. Dat kroegspektakel staat inmiddels al zeven jaar garant voor avonden feest. Vorig jaar is producent MediaLane met een wintereditie gekomen: Holland Zingt Kerst in Rotterdam Ahoy. Het werd een succes en een vervolg kon niet uitblijven. Het concept blijft trouw aan de populaire Holland Zingt-formule: de beste zangers van Nederland, de grootste kersthits en een avond luidkeels meezingen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda