Jabber brengt musical Trouwen zonder zorgen in hotel De Goede Morgen

23 april 2019, 15:26 - Redactie
Jabber brengt musical Trouwen zonder zorgen in hotel De Goede Morgen

Na het debuut van vorig jaar brengt Jabber ook dit jaar een musical op de planken. De bruiloft van de excentrieke Agaath houdt de gemoederen bezig in de nieuwe productie Trouwen zonder zorgen in hotel De Goede Morgen, want waarom heeft nog niemand haar veel jongere vriend ontmoet?

Deze zelfgeschreven musical met speciaal voor Jabber gecomponeerde muziek wordt verteld door 18 enthousiaste castleden. Zij nemen ons publiek mee naar hotel De Goede Morgen, het decor voor de bruiloft. De hele familie is uiteraard van de partij, maar waarom heeft nog niemand haar veel jongere vriend ontmoet? Het hotelpersoneel doet hun best om het de gasten naar de zin te maken, maar hun vreemde gewoonten leren zij niet zomaar af. Uiteraard zijn de trouwambtenaar en haar assistente van de partij en mag de danslerares ook niet ontbreken. De gastenlijst wordt ook nog ineens uitgebreid met andere geïnteresseerden. Tijdens de dagen voorafgaand aan de trouwerij wisselen allerlei gebeurtenissen zich af en worden opzienbarende geheimen onthuld. Waarom lijkt iedereen zo geïnteresseerd te zijn in de bruiloft? Zou dit iets te maken kunnen hebben met de grote erfenis die nog te verdelen is?

De afgelopen 9 maanden stonden in het teken van samenzang, het uitdiepen van uiteenlopende karakters en het onder de knie krijgen van de choreografieën en inmiddels is onze cast bijna klaar voor de voorstellingen. De musical Trouwen zonder zorgen in hotel De Goede Morgen is te zien in Theater de Leeuw te Arnhem op 17, 18 en 19 mei.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda